Information

Vi fortsätter att fira gudstjänst tillsammans, fast på olika håll. Vi fortsätter att be och att prisa Gud för den han är. Han är den fasta klippan i stormiga tider. Även om vi inte möts fysiskt så fortsätter vi att vara församling – Kristi kropp på jorden.

Följ gudstjänsten söndagar kl 10.30 via följande länk: https://www.youtube.com/channel/UChdIOIyV5PwED2zmOZB5KvA

Vi kommer också att lägga upp klipp på vår YouTube-kanal med en gudstjänst för barnen, som riktar sig främst till Guldgruveåldern.
Välkommen att skicka in dina böneämnen till:
be@mellringekyrkan.se eller 070-3962080.

Glöm inte att under den här tiden fortsätta att ge till församlingens arbete, antingen via swish eller via bankgiro. Våra utgifter och ekonomiska åtaganden fortsätter som vanligt, så det är viktigt att inflödet av ekonomiska medel är stabilt även under denna period. Du kan ge via:
• Swish: 123 699 14 26
• Bankgiro: 5270-6926
Vi får nu ta ansvar för varandra: Hjälp någon (människor i riskgrupper och de som är hemma sjuka) genom att handla, ringa, samtala, be och läs bibeln över telefon. Tveka inte att höra av dig och be om hjälp när du behöver det!

• Söndagsmötena sänds live på vår YouTube-kanal och vi uppmuntrar dig/er att se den i ditt/ert hem.
• Vi har ställt in all verksamhet som riktar sig till äldre (sopplunch, förmiddagsbönen).
• När det gäller övrig verksamhet (barn- och ungdomsverksamhet, Alpha m.m.) kommer varje verksamhet kommunicera direkt med berörda deltagare vad som gäller för dem.

Guds frid!
Församlingsledningen genom Joel Sjöberg