Uppdaterad information

Vi behöver i denna tid fortsätta fira gudstjänst tillsammans i mindre grupper och uppmuntrar er därför att en tid framöver samla familj, några vänner, hemgrupp och fira gudstjänsten tillsammans med oss via vår YouTube-kanal.

Ett tips om du vill ha gemenskap men vill undvika att mötas inomhus. Bjud med någon eller några på en bönepromenad, uppmuntra varandra och be tillsammans medan ni går.

Du är välkommen att delta i den direktsända gudstjänsten på plats i kyrkan, förutsatt att du är frisk och inte tillhör någon riskgrupp.

Gudstjänsterna kommer framöver vara anpassade så att man kan delta på distans i hemmet. Vi kommer också lägga upp klipp på vår YouTube-kanal med en gudstjänst för barnen, riktar sig främst till Guldgruveåldern.

Följ gudstjänsten söndagar kl 10.30 via följande länk

Följ gudstjänsten här

Du kan skicka in dina böneämnen till be@mellringekyrkan.se eller 070-3962080

Glöm inte att under den här tiden fortsätta att ge till församlingens arbete, antingen via swish eller via bankgiro. Våra utgifter och ekonomiska åtaganden fortsätter som vanligt, så det är viktigt att inflödet av ekonomiska medel är stabilt även under denna period. Du kan ge via:

Swish: 123 699 14 26
Bankgiro: 5270-6926

Vi får nu ta ansvar för varandra: Hjälp någon (människor i riskgrupper och de som är hemma sjuka) genom att handla, ringa, samtala, be och läs bibeln över telefon. Tveka inte att höra av dig och be om hjälp när du behöver det!

Guds frid!

Publicerat den 19 mars